Cruisejacht Windstar compleet gerenoveerd

De viermaster Wind Star is na een complete renovatie van een maand weer in de vaart gekomen. Het jacht is de eerste van de drie jachten van Windstar Cruises die gerenoveerd is binnen het 18 miljoen dollar kostende renovatieprogramma. De Wind Star (voor 148 gasten) werd totaal vernieuwd. Zachte pastel- en zeekleuren vormen het decor. De hutten en suites zijn aangepast inclusief de meubels, nieuwe teakhouten dekken, lounge en een compleet nieuw wit zeildoek.  De Wind Spirit en de Wind Surf zullen eveneens gerenoveerd worden, maar pas in november en december 2012. De Wind Surf vaart vanaf 1 december 2012 weer, de Wind Spirit vanaf 22 december 2012.

Foto’s: Windstar Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.