Spectaculaire doop van AIDAmar in Hamburg

Aanstaande zaterdag 12 mei 2012 vindt de doop plaats van de AIDAmar. Tijdens de 823e Hamburger Hafengeburtstage (het verjaardagsfeestje van de Hamburgse haven) zal de AIDAmar in het bijzijn van maar liefst drie andere AIDA cruiseschepen gedoopt worden. De AIDAblu, AIDAluna en de AIDAsol begeleiden het gloednieuwe schip. De doop kan worden bijgewoond door iedereen die het Hamburgse havenfestival bezoekt. Het programma begint ’s avonds. Zo zal de doopceremonie op twee grote schermen live worden getoond. Tot 21:00 uur ’s avonds vormen de drie andere schepen een sterformatie. Waarna ze tegen 21:30 begeleid met een spectaculaire lichtshow over de Elbe naar de AIDAmar toevaren. Pas om 22:20 vindt de daadwerkelijke ceremonie plaats met als afsluiting een vuurwerkshow. De doopshow wordt live uitgezonden via internet op www.abendblatt.de of www.bild.de of www.aida.de.

Door middel van een verkiezing konden alle dames die dat wilden, zich aanmelden om doopmoeder te worden. Na stemrondes zijn uiteindelijk 5 dames overgebleven waarvan eentje, Sissie uit Hamburg, daadwerkelijk de AIDAmar mag dopen.

Op 31 mei 2012 bezoekt het schip de stad Amsterdam voor het eerst.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.