AIDAmar gedoopt in Hamburg

Zaterdagavond 12 mei 2012 is de AIDAmar spectaculair gedoopt in Hamburg. Meer dan 100.000 toeschouwers waren live bij de doopceremonie aanwezig. Zoals gepland waren drie zusterschepen van de AIDAmar aanwezig om tijdens de 823e Hamburger Hafengeburtstage de doop op te luisteren. De AIDAluna, AIDAblu en de AIDAsol vormden een prachtige sterformatie. De doopmoeder, de 19-jarige Sissi uit Hamburg, doopte het schip met de woorden: “Aida kust Hamburg en dit mooie schip zal de wereld gaan kussen. Net als haar zusterschepen, die met hun glimlach mensen betoveren. Ik doop je met de naam AIDAmar”.  Een evenzo betoverend vuurwerk barstte vervolgens los.

De eerste tocht gaat naar Noordeuropa. De AIDAmar bezoekt tijdens de 14-daagse cruise Le Havre, Dover, Zeebrugge, Invergordon, Bergen, Eidfjord, Stavanger, Oslo en terug naar Hamburg.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

2 gedachten over “AIDAmar gedoopt in Hamburg

  • 13 mei 2012 om 10:38
    Permalink

    Geweldig spektakel,prachtig in beeld gebracht. Perfect georganiseerde marketing van Aida. Wij hebben 28 april jl. met de Aida Luna vanaf de Altona cruiseterminal in Hamburg een stedencruise gemaakt naar o.a. Le Havre, Dover en Amsterdam. Helemaal top, kan Aida van harte aanbevelen!

  • 13 mei 2012 om 18:23
    Permalink

    Wij gaan binnen kort met de AIDA MAR varen, het lijkt me enorme gave belevenis, die mond en dat oog op het schip hebben een magische invloed. De schepen van hun trekken mij enorm aan, nu kijken aanboord.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​