Twee cruiseschip aankomsten voor Vlissingen en Delfzijl

Azamara Journey
Azamara Journey

In een kleine week zijn er twee bijzondere cruiseschip aankomsten in Vlissingen en Delfzijl. De Azamara Journey van Azamara Club Cruises doet op 19 mei 2012 de stad Vlissingen aan. De cruise van de Azamara Journey begint op 17 mei in Amsterdam waarna het in 13 dagen Vlissingen, Antwerpen, Zeebrugge, Londen en Rouen aan doet. De reis eindigt in Southampton. Voor liefhebbers zijn er nog hutten vrij vanaf 3449 dollar per persoon (binnenhut). Voor die prijs zit je wel op een uitermate luxe cruiseschip waar je slechts maximaal 694 andere passagiers tegenkomt. Ruim 400 personeelsleden verwennen de gasten maar wel in een fijne informele sfeer. Het schip verblijft in Vlissingen van 09:00 uur ’s ochtends tot 14:00 uur in de middag.

Seabourn Sojourn

De Seabourn Sojourn verblijdt Delfzijl met een bezoek op 23 mei 2012 van ’s morgens 07:00 uur tot 15:00 uur. De Sojourn is een van de zes schepen van Seabourn. De 600 gasten zijn op 12 mei vertrokken voor een 12 daagse Keltische Cruise. Ze startten in Lissabon om via Ierland, Schotland en Newcastle in Delfzijl aan te komen. Daarna vindt een dag later de ontscheping plaats in Hamburg. Voor deze cruise kan uiteraard niet meer geboekt worden, maar een gemiddelde 12 daagse cruise op de Seabourn Sojourn kost ongeveer vanaf 3300 euro per persoon (buitenhut met zeezicht). Seabourn biedt een all-inclusive ervaring met veel persoonlijke aandacht. Alle drankjes zijn inclusief tot en met de culinaire maaltijden aan toe.

 

Foto Seabourn Sojourn: Seabourn

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.