Eerste zeetesten goed verlopen voor Carnival Breeze

De eerste zeetesten voor de Carnival Breeze zijn goed gegaan. De Carnival Breeze (130.000 brutoton, 3690 passagiers) heeft de technische proeven in de Adriatische Zee doorstaan. De bouwer Fincantieri moet nog een aantal dingen afmaken, maar dan is het schip echt klaar voor 3 juni 2012 wanneer het schip zijn eerste reis gaat maken. De 12-daagse cruise gaat van Venetie naar Bareclona. Gedurende de gehele zomer vaart de Breeze vervolgens rond in de Middellandse Zee.

Nieuwigheden op het schip zijn onder andere het eerste sushi restaurant voor Carnival Cruise Lines, Bonsai Sushi geheten en een barbeque restaurant met terras. De Carnival Breeze wordt het 24e schip voor Carnival. Zusterschepen zijn de Carnival Dream (2009) en sinds vorig jaar (2011) ook de Carnival Magic.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.