Bouw Norwegian Breakaway is gestart

Begin mei 2012 heeft bij de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland, de start plaatsgevonden van de bouw van de Norwegian Breakaway. Het eerste constructieblok, van de in totaal 73 megablokken, werd gelegd met traditioneel een munt erop. In een krappe 12 maanden bouwt de Meyer Werft het schip van ruim 144.000 brutoton. Bijzonder is dat de werf voor het eerst een andere techniek gaat gebruiken om een megaschip van deze grootte in zo korte tijd te bouwen.

Op de Norwegian Breakaway gaat Norwegian Cruise Line voor het eerst drie dekken wijden aan recreatie; sport en zwemgelegenheden. Twee vrije val glijbanen, drie andere glijbanen, een touwbaan met een tokkelbaan op zee, minigolf, basketbal en een klimmuur vormen het sportieve vermaak voor de hele familie. Voor kinderen bouwt men een Aqua Park met het Nickelodeon thema. Voor volwassenen wordt een apart adult-only gedeelte gecreëerd waar men in alle rust kan genieten. Voor nog meer luxe is het mogelijk een plekje te reserveren in een privé beachclub waarvoor een toeslag moet worden betaald.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.