Seabourn bezoekt poolcirkel

Seabourn heeft haar cruiseprogramma Europa 2013 geïntroduceerd en maakt volgend zomerseizoen met haar zes luxueuze ‘all-suites’ schepen meer dan 100 cruises in de Europese wateren. Van april tot oktober bezoeken de kleine luxe cruiseschepen tal van Europese steden en boeiende kustgebieden, van de zonnige Middellandse Zee tot de ijspakken in de Arctische Oceaan.

Het programma voor 2013 biedt een aantal nieuwe routes, waaronder een 21-daagse cruise naar de Poolcirkel met Seabourn Pride, tien- en 11-daagse cruises vanuit Venetië met Seabourn Spirit en tiendaagse cruises vanuit Athene, Monte Carlo en Barcelona met Seabourn Quest. In een aantal topbestemmingen blijven de schepen een nacht liggen, zodat de er volop tijd is om de steden te ontdekken. Dit geldt onder meer voor St. Petersburg, Amsterdam, Bordeaux, Venetië, Malta, Barcelona, Istanbul, Edinburgh en Dublin.

‘In Europa is ongelooflijk veel te zien en te ontdekken. Wij zijn blij met het nieuwe gevarieerde aanbod van routes, met daarin bekende en onbekende bestemmingen’, zegt John Delaney, Seabourn ’s vicepresident marketing & sales.

De gehele vloot van Seabourn vaart in de zomermaanden van 2012 in Europa:

  • Seabourn Legend maakt tiendaagse reizen op de westelijke Middellandse Zee tussen Monte Carlo en Rome. Deze populaire cruises nemen de passagiers mee naar de mooiste bestemmingen van de Franse en Italiaanse Rivièra en leggen aan bij (jacht)havens en idyllische eilanden. Volgend voorjaar maakt Seabourn Legend ook vier zevendaagse cruises vanuit Rome, Nice en Monte Carlo.
  • Seabourn Spirit doet de Adriatische en Dalmatische kust aan tijdens tien- en elfdaagse cruises, inclusief een bezoek aan Venetië.
  • In de Oostelijke Middellandse Zee maakt Seabourn Odyssey zevendaagse cruises naar de Griekse eilanden en Turkije. De routes zijn Athene – Istanbul of Venetië – Athene. Daarnaast maakt de Odyssey drie cruises op de Zwarte Zee.
  • Seabourn Sojourn maakt zevendaagse cruises tussen Kopenhagen en Stockholm en bezoekt onder meer de stad St. Petersburg met haar vele kunstschatten. Ook verzorgt het schip een aantal reizen langs de Noorse fjorden.
  • Seabourn Pride biedt langere Baltische cruises, waaronder twaalf- en veertiendaagse-daagse routes met een overnachting in St. Petersburg. Daarnaast zet het schip koers naar de Poolcirkel voor bezoeken aan de Noordkaap, Spitsbergen, de Noorse eilanden, Ny Aalesaund en het Poolijs.
  • Seabourn Quest vaart zoals eerder genoemd, tiendaagse routes vanuit Athene, Monte Carlo en Barcelona

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​