Vlagceremonie voor MSC Divina in Saint-Nazaire

Zaterdag 19 mei 2012 werd de gloednieuwe MSC Divina (140.000 brutoton, 4345 gasten) officieel overhandigd aan MSC Cruises op de scheepswerf STX France in Saint Nazaire. Tijdens de traditionele vlagceremonie verwisselden men de vlaggen van de bouwer en de Franse vlag  naar de vlaggen van MSC Cruises en de Italiaanse vlag.

“Ik ben erg trots op de MSC Divina, het twaalfde schip van onze prachtige vloot en derde schip in de Fantasia klasse. Ik vind haar het mooiste schip in onze vloot”,  zei de directeur van MSC Cruises, Pierfrancesco Vago.

De MSC Divina vaart momenteel haar pre-auguratie cruise van Saint Nazaire, Lissabon, Cadiz, Valencia om uiteindelijk vrijdag aan te komen in Marseille waar het schip zaterdag 26 mei 2012 gedoopt gaat worden door Sophia Loren.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​