Geen Seabourn Sojourn in Delfzijl

Seabourn Sojourn

De komst van de Seabourn Sojourn in Delfzijl op woensdag, is vanmorgen bekend geworden, geannuleerd. Vanwege een te lage waterstand en de te verwachte oostenwind gaat het schip uitwijken naar het diepere Eemshaven. Dat meldde het Dagblad van het Noorden. De rederij en autoriteiten nemen geen enkel risico dat het schip vast gaat lopen. De Sojourn heeft een diepgang van 6,4 meter. De verwachte waterstand is zeker een halve meter lager.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​