Live de doopceremonie MSC Divina meemaken

Nog slechts een aantal dagen en dan wordt de MSC Divina gedoopt. De doopceremonie die plaats vindt in het Franse Marseille, wordt live uitgezonden op 26 mei op de website van MSC Cruises. Vanaf 19:00 uur ’s avonds zullen de eerste beelden te zien zijn.

De MSC Divina, gebouwd op de Franse scheepswerf STX Europe in Saint Nazaire, wordt gedoopt door Sophia Loren. De MSC Divina is het twaalfde schip in de vloot en de derde op rij in de Fantasia klasse. Daarmee wordt het schip de grootste  in de vloot. De Divina heeft 100 hutten meer dan de MSC Fantasia en de MSC Splendida. Ruim 4363 mensen kunnen mee op het 333 meter lange en 38 brede schip (140.000 brt).

De 7-daagse maidentrip gaat van Marseille, via Civitavecchia (Rome), Messina (Sicilië), La Valletta (Malta) en Dubrovnik naar Venetië. Er zijn nog hutten beschikbaar voor deze cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.