Belangrijke milieu prijs voor Holland America Line

Holland America Line heeft afgelopen week een prijs ontvangen van de Amerikaanse Kustwacht voor het milieubeleid op de schepen van de HAL.  De “Rear Admiral William M. Benkert Environmental Protection Award” is bedoeld voor die rederijen die net even een stapje verder gaan dan de verplichte standaarden. Ook het bewustwordingsproces  van de bemanning en passagiers op de schepen is een onderdeel waar naar gekeken werd. De prijs wordt in verschillende categorieën uitgereikt, namelijk Grote schepen en Buitenlandse schepen.In de laatste categorie won de HAL de eerste prijs.  De Holland America Line ontving de award ook in 2010.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.