Mariner of the Seas in 2013 naar China

Royal Caribbean gaat in China voor 2013 net als in 2012 weer inzetten op twee cruiseschepen. Vorig jaar waren dat de Voyager of the Seas (3138)  en de Legend of the Seas. Na vier jaar te hebben rond gevaren in Arie gaat de Legend of the Seas (2076 passagiers) vervangen worden door de Mariner of the Seas (3114 passagiers). Royal Caribbean vergroot daarmee de capaciteit door cruises aan te bieden met twee flinke cruiseschepen van de Voyager klasse.

De Mariner of the Seas vertrekt vanaf juni 2013 vanuit China. De routes variëren van 4 tot 13 dagen naar Singapore. Royal Caribbean hoopt een groeiend aantal Chinese passagiers aan te trekken. Daarvoor worden bijvoorbeeld Chinees voedsel op het menu gezet, passend entertainment en Chinese vertalingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.