Norwegian Sky definitief naar Norwegian Cruise Line

Volgens Businesswire heeft cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line een optie ondertekend voor het kopen van de Norwegian Sky (77104 brutoton, 2002 passagiers). Het cruiseschip uit 1999 wordt namelijk momenteel gecharterd van de investeringsmaatschappij Ample Avenue, die indirect verbonden is met Genting Hong Kong Limited (de huidige 50% eigenaar van Norwegian Cruise Line).

De koopovereenkomst is volgens Norwegian Cruise Line zelfs al ondertekend. Voor welke prijs het schip gekocht zal worden, blijft onduidelijk. De Norwegian Sky vertegenwoordigt een waarde van ongeveer 260 miljoen dollar. De Sky vaart momenteel vier en vijfdaagse cruises vanuit Miami richting de Bahama’s.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.