Brilliance of the Seas vastgezeten in sluis IJmuiden

Volgens de IJmuider Courant heeft de Brilliance of the Seas vier uur lang vastgezezen in de Noordersluis in IJmuiden. Van vrijdag op zaterdagnacht 9 juni kwam het schip vast te zitten omdat de sluisdeur aan de kant van het Noordzeekanaal niet functioneerde. Het schip van Royal Caribbean Int. arriveerde daardoor vertraagd in Amsterdam. Passagiers misten volgens de IJMuider Courant daardoor hun vlucht of trein in Amsterdam. De directeuren van de cruiseterminals maken zich geen hele grote zorgen,  maar de 83-jaar oude sluis moet wel blijven functioneren is de boodschap.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.