Dagtickets van Sheraton Nassau voor cruisepassagiers

Sheraton Nassau Beach Resort & Casino Nassau

Cruisepassagiers die bij een eiland aanmeren, kunnen bij bezoek nauurlijk een excursie boeken of zelf de bestemming ontdekken. Sinds kort is het ook mogelijk voor cruisepassagiers om op de Bahama’s gebruik te maken van een dagpas voor het Sheraton Nassau Beach Resort. Zij maakten vandaag bekend dat zij dagpassen aanbieden voor cruisepassagiers. Daarbij zijn verschillende arrangementen mogelijk tegen schappelijke prijzen.

Een dagpas waar een kamer voor 1 dag inbegrepen is (07:00-19:00) kost 99 dollar. Daarbij inbegrepen zijn het strand, zwembad, watersporten zoals kayaks, snorkelen en waterfietsen (geen motorboten inbegrepen), handdoeken, gebruik van restaurants op het complex en lounges. Extra gasten op de kamer kosten 35 dollar.

Voor een bedrag van 25 dollar koop je een standaard dagpas, waarbij bovenstaande is inbegrepen behalve de kamer.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​