Zeetours komt met tv-serie ‘Welkom aan boord’

Cruisereisbureau Zeetours heeft bekendgemaakt dat het vanaf 23 juni op RTL4 een eigen televisieprogramma zal uitzenden. Onder de titel ‘Welkom aan boord’ zal 6 zaterdagen op rij een aantal cruisereizigers worden gevolgd tijdens hun vakantie. Het gaat om vier reisgezelschappen op twee cruises. Zeetours wil via deze manier de televisiekijker laten zien wat een cruisevakantie nu eigenlijk inhoudt. De cruises vinden plaats met twee schepen van de Holland America Line. Met de Eurodam wordt een cruise gemaakt door de Middellandse Zee. De Noorse Fjorden worden bezocht door de MS Rotterdam.

De eerste aflevering van ‘Welkom aan boord’ is op 23 juni om 17:30 uur te zien op RTL4. Op de website www.welkomaanboord.tv kan je vanaf die datum o.a. meer informatie vinden over de cruisereizigers.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “Zeetours komt met tv-serie ‘Welkom aan boord’

  • 29 juni 2012 om 11:53
    Permalink

    Samen met en vriendin een weekje op de m.s. Rotterdam naar de Noorse Fjorden geweest. Een onvergetelijke reis die absoluut aan te bevelen is.
    De uitstapjes aan de wal waren zeer de moeite waard, zeker het korte treinreisje in Flam.
    Alles aan boord wordt voor je geregeld, waardoor het voor de gast alleen maar genieten is.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​