Aida Cruises biedt gratis Wifi aan?

AIDA Cruises biedt voor Smartphones, Tablets en laptops vanaf nu gratis Wifi aan op de gehele vloot. Er zit echter wel een addertje onder het gras. De sites die de Aida gast mag bezoeken zijn beperkt tot de MyAida Online Portal. Op de Portal website kunnen cruisepassagiers het dagprogramma lezen of actuele aankomst informatie of informatie over de volgende havens vinden.  Uiteraard kan er tegen betaling wel gesurfd worden naar andere webpagina’s via de Wifi verbinding. (Lees over de internet tarieven het blogartikel Duur internetten op een cruiseschip en kom niet voor verrassingen te staan!)

Aida hoopt met dit initiatief dat er minder papier gebruikt hoeft te worden voor bijvoorbeeld het drukken van de dagprogramma’s.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.