Aida Cruises biedt gratis Wifi aan?

AIDA Cruises biedt voor Smartphones, Tablets en laptops vanaf nu gratis Wifi aan op de gehele vloot. Er zit echter wel een addertje onder het gras. De sites die de Aida gast mag bezoeken zijn beperkt tot de MyAida Online Portal. Op de Portal website kunnen cruisepassagiers het dagprogramma lezen of actuele aankomst informatie of informatie over de volgende havens vinden.  Uiteraard kan er tegen betaling wel gesurfd worden naar andere webpagina’s via de Wifi verbinding. (Lees over de internet tarieven het blogartikel Duur internetten op een cruiseschip en kom niet voor verrassingen te staan!)

Aida hoopt met dit initiatief dat er minder papier gebruikt hoeft te worden voor bijvoorbeeld het drukken van de dagprogramma’s.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.