Op Sterrencruise met de MS Switzerland II

Op 30 augustus 2012 vertrekt een bijzondere 3 daagse riviercruise op de MS Switzerland II. Tijdens deze cruise treden onder andere Imca Marina, Grad Damen, John de Bever, Charlene, Wesly Bronkhorst en Harm Rikken op. De reis vertrekt vanuit Amsterdam, waarna Volendam en Deventer worden aangedaan. De cruise eindigt in Arnhem. De cruise is boekbaar bij Van der Valk Vakanties vanaf 295 euro.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.