Storm Debby steekt op in Florida

Enkele cruiseschepen van Carnival Cruise Lines hebben de routes of aankomsttijden moeten veranderen. Tropische storm Debby heeft roet in het eten gegooid van de Carnival Freedom en de Carnival Paradise vandaag. De Carnival Feedom zou in Key West (Florida, Amerika) aanleggen maar vanwege de snelle winden was dat niet mogelijk. Morgen meert het schip extra aan in Cozumel waarna de Freedom daarna de originele route weer vaart.

De Carnival Paradise arriveerde vandaag twee uur later in ontschepingshaven Tampa. De loodsman kon door het weer niet aan boord komen waardoor het schip later pas de haven kon binnenvaren.

Storm Debby, de vierde van dit seizoen, schijnt over haar hoogtepunt heen te zijn. Volgens het National Hurricane Center zwakt ze iets af in de Golf van Mexico.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.