MSC Cruises biedt Olympische Spelen op de vloot aan

MSC Cruises zendt van 27 juli tot 12 augustus op al hun schepen de Olympische Spelen in Londen uit. Gasten kunnen in de hutten of in de lounges genieten van de wedstrijden. MSC Cruises zorgt via satellietverbinding voor meer dan 2000 uur aan Olympische sporten en de openings- en afsluitceremonie.  Ook aan boord van de schepen zal een Olympisch feestje gevierd worden. Een internationale parade, entertainment met quizzen over de Olympische Spelen en wedstrijdjes zoals tafeltennis of darten met een heuse medaille-uitreiking vinden plaats.

De koks laten zich eveneens inspireren door het spektakel in Londen met bijpassende cocktails en feestelijk versierde taarten met de Olympische ringen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.