HAL biedt drie nieuwe deeltrajecten in Grand Voyage Azië en Australië

Holland America Line heeft drie nieuwe deeltrajecten toegevoegd aan de 75-daagse rondreis Azië en Australië in het najaar van 2012 met het ms Amsterdam. De nieuwe 20- tot 30-daagse cruises voeren van China tot Californië. De volledige reis vertrekt op 21 september vanuit Seattle aan de westkust van de Verenigde Staten en combineert Azië, West-Australië en de zuidelijke Pacific in een 75-daagse cruise.

De nieuwe deeltrajecten bieden nog steeds complete en intrigerende reizen, alleen korter. De gasten genieten op deze cruises van meerdaagse bestemmingsbezoeken.  ‘Deze segmenten bieden uitkomst aan reizigers die graag een exotische cruise willen maken, maar geen tijd hebben voor de volledige rondreis’, zegt Richard Meadows, executive vice-president marketing, sales en gastenprogramma’s.

Het eerste nieuwe traject is een 30-daagse reis van Xingang (Beijing) in China, naar Sydney in Australië met vertrek op 12 oktober 2012. Gasten beginnen hun reis met een meerdaagse bezoek in Beijing. Met drie extra overnachtingen in Shanghai, Hong Kong en Singapore hebben de gasten tijd voor een uitvoerig bezoek aan de stad met bijvoorbeeld een mooie tour, bezoek aan de culturele hoogtepunten, gelegenheid om lekker te gaan shoppen en te genieten van de lokale keuken. Andere hoogtepunten van dit segment zijn Vietnam, Indonesië (drie bestemmingen, waaronder Semarang met de Borobudur tempel en het eiland Komodo), Papua Nieuw-Guinea en drie bestemmingen in Australië.

De tarieven voor deze 30-daagse reis van Xingang (Beijing) naar Sydney beginnen bij € 3.499 per persoon bij dubbele bezetting van de hut.

Voor het nieuwe 20-daagse segment van Hong Kong naar Brisbane (Australië) schepen de reizigers op 20 oktober in en vertrekken de volgende dag uit deze bruisende stad. Tijdens deze cruise worden ook Vietnam, Semarang en Komodo in Indonesië, Singapore, Papua Nieuw-Guinea en Darwin (Australië) aangedaan. De cruise eindigt in Brisbane.

De tarieven voor deze 20-daagse reis van Hong Kong naar Brisbane beginnen bij € 2.049 per persoon bij dubbele bezetting van de hut.

Gasten die indrukwekkende aanleghavens in Oost-Australië, Nieuw-Zeeland en de zuidelijke Pacific willen combineren met een aantal ontspannen dagen op zee, schepen in op de 27-daagse reis van Brisbane naar San Diego met vertrek op 9 november 2012. De gasten verblijven een nacht in Sydney, waar zij het beroemde Opera House bezoeken, Sydney’s Harbour Bridge beklimmen of op zoek gaan naar een schattige koala.Daarna gaat het schip naar Nieuw Zeeland en vaart over de Grote Oceaan naar de Fiji Eilanden, Samoa Eiland en Hawaii (drie bestemmingen) voordat zij in San Diego aankomt. De gasten ervaren twee cruise-mijlpalen tijdens deze reis, zij passeren de datumgrens en de evenaar.

De tarieven voor deze 27-daagse reis van Brisbane naar San Diego beginnen bij € 2.849 per persoon bij dubbele bezetting van de hut.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​