Zondag 21:00 uur RTL4 Undercover Boss met directeur NCL

Zondagavond om 21:00 uur zal directeur van Norwegian Cruise Line Kevin Sheehan in het programma Undercover Boss undercover gaan in zijn eigen bedrijf. Onder de schuilnaam ‘Peter Francis’ zal hij diverse functies aan boord van de cruiseschepen Pride of America en de Norwegian Epic uitoefenen. Hij zal o.a. meelopen als dekreparateur, lid van het recreatieteam en ober. Sheehan is de eerste directeur in het programma dat wordt herkend door een van zijn werknemers. Het programma, dat een mooi kijkje geeft achter de schermen op een cruiseschip, is te zien op RTL4.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.