Nieuwe gratis Felison Terminal IPhone app

Het is nu makkelijker dan ooit om altijd op de hoogte te zijn van wat er in en rond de Felison Terminal en de Felison Cruise Terminal in IJmuiden gebeurt. KVSA, het bedrijf achter beide terminals, heeft officieel een iPhone-app gelanceerd met alle informatie over de terminals. Van berichten over aankomst- en vertrektijden tot conferentiedocumenten, gebruikers van de app hebben gemakkelijk toegang tot de laatste informatie over gebeurtenissen in beide terminals. Deze app is nu gratis verkrijgbaar in de iTunes App Store.

De Felison Terminal app bevat een agenda die een snel overzicht geeft van welke schepen wanneer bij de terminal aankomen of juist vertrekken. Gebruikers van de app kunnen meer informatie over iedere aparte reis bekijken door op het schip te tikken waar ze geïnteresseerd in zijn. Daarnaast kunnen reizen toegevoegd worden aan ‘Mijn cruises’, waarna de app pushberichten stuurt als er bijvoorbeeld een nieuwe verwachte vertrektijd beschikbaar is.

Voor toeristen die IJmuiden en omgeving bezoek bevat de Felison Terminal app persoonlijke reisinformatie. Aan de hand van de locatie van een gebruiker laat de app bezienswaardigheden, winkels, musea, horecagelegenheden en andere interessante plekken in de buurt zien. Verder geeft de app met slechts een paar tikken een routebeschrijving om vanaf iedere locatie naar de geselecteerde winkel of bezienswaardigheid te komen.

Naast deze mogelijkheden bevat de Felison Terminal app ook algemene informatie over zowel de Felison Terminal als de Felison Cruise Terminal, zoals een lijst met schepen, plattegronden, routebeschrijvingen en een formulier voor opmerkingen.

Gerelateerde berichten: Norwegian Cruise Line introduceert app iConciergeApps over cruisen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.