Video: Interieur nieuwe Royal Princess

Nog minder dan een jaar en dan komt het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises in de vaart. Princess Cruises kijkt alvast vooruit in onderstaande video waar je beelden ziet van het drie verdiepingen tellende atrium, de hutten, de restaurants en bars. Vooral de beelden van een glazen loopbrug zien er spectaculair uit. In juni 2013 wordt de Royal Princess opgeleverd.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.