Paddle surfboards op schepen SeaDream Yacht Club

De nieuwe trend in watersport is tegenwoordig het peddelen op golfsurfplanken. De schepen van SeaDream Yacht Club zijn sindskort uitgerust met deze surfplanken en peddels. Al staande op de surfplank en met de peddels in je handen moet je vooruit zien te komen. Het is gemakkelijk aan te leren en vrijwel overal te beoefenen zoals in rustig water of bij rustige golven in zee. De SeaDream I en de SeaDream II bieden gratis surfplanken aan die te gebruiken zijn voor beginners en gevorderden.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.