Metal cruise op Mein Schiff 1 in mei 2013

De Duitse cruisemaatschappij TUI Cruises organiseert op de Mein Schiff 1 een Metall cruise. Tijdens de reis komen 20 bands aan boord om live te spelen. Ook zijn er mogelijkheden voor persoonlijke ontmoetingen tijdens Meet & Greet bijeenkomsten. Van 5 mei tot 12 mei cruist de Mein Schiff 1 vanuit Hamburg en doet onder andere ook Amsterdam als ook Southmapton en Le Havre aan. De bands treden op in het theater, maar ook op andere plaatsen op het schip. Daarnaast worden veel extra activiteiten aangeboden. Handtekeningen verzamelen, lezingen bijwonen en aan workshops deelnemen. Deze zijn allemaal in het thema van de muziek.

De cruise is te boeken vanaf 25 juli 2012. Prijzen (all-inclusive) beginnen bij 1298 euro voor een binnenhut.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.