Silversea koopt expeditieschip voor Galapagos eilanden

Silversea Cruises heeft bekendgemaakt dat zij vorige maand het bedrijf Canadros gekocht hebben inclusief hun luxe expeditieschip Galapagos Explorer II (4077 brutoton,100 passagiers). Volgend jaar wordt het luxe expeditischip aan de huidige vloot van Silversea, met 6 schepen, toegevoegd. Het schip wordt eerst gerenoveerd in september 2013, waarna het suite-expeditieschip mee gaat varen.  Tot die tijd vaart de Galapagos Explorer II de huidige routes onder Canadros.

Canadros blijft deels verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van het luxe schip. Het huidige expeditischip van Silversea, de Silver Explorer (132 passagiers), krijgt dus gezelschap.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​