Holland America Line biedt deelroutes aan op MS Rotterdam

Holland America Line introduceert maar liefst acht nieuwe deeltrajecten voor de Najaars-, Kerst- en Oud & Nieuw cruises met ms Rotterdam naar Spanje, Portugal, de Canarische Eilanden en de Caribbean. Deze cruises met een lengte variërend van acht tot 18 dagen, kunnen als volwaardige cruise worden geboekt. De reizen beginnen of eindigen steeds in Rotterdam.

De nieuwe cruises zijn onderdeel van langere rondreizen die Holland America Line dit najaar en winter vanuit Rotterdam maakt. Dankzij dit nieuwe aanbod ontstaat tevens de mogelijkheid om in de kerstvakantie negen dagen te cruisen van of naar de Canarische Eilanden, hetzij met de kerstdagen, hetzij rondom de jaarwisseling.

‘Nu we van deze rondreizen ook kortere trajecten aanbieden, creëren we meer mogelijkheden voor reizigers die graag in het najaar een cruise maken, maar geen tijd hebben voor de volledige route’, zegt Nico Bleichrodt, senior-director sales noord- en centraal Europa. ‘De cruises gaan allemaal naar zonnige en warme bestemmingen en zijn ideaal om een week of langer de gure Hollandse herfstmaanden te ontvluchten.’

Het gaat daarbij om vertrekken op:

  • 29 september 2012 vertrekt ms Rotterdam naar de Middellandse Zee voor een 17-daagse rondreis ‘Het Moorse Rijk’. Deze cruise kan als segment Rotterdam-Rome/Civitavecchia of vice versa worden geboekt met bestemmingen als Cadiz/Sevilla, Almeria, Ibiza of Barcelona, Valencia, Gibraltar en Lissabon. Tarieven starten bij € 499 per persoon, op basis van dubbele bezetting van de hut.
  • Op 16 oktober 2012 zet het ms Rotterdam koers richting het zonnige zuiden voor een 17-daagse cruise ‘Avontuurlijke reis Canarische Eilanden’. Deze reis is nu ook beschikbaar in een acht- en negendaags segment Rotterdam – Tenerife of vice versa en doet onder meer Lissabon, Madeira en Santa Cruz de Tenerife aan, of Las Palmas/Gran Canaria, Arrecife/Lanzarote, Casablanca en Cadiz/Sevilla. De tarieven beginnen bij € 499 per persoon, op basis van dubbele bezetting van de hut.
  • Op 2 november start een 18-daagse of 34-daagse deel-cruise ‘Caraibische Odyssee’ Rotterdam – Oranjestad (Aruba) met vertrek op 2 november 2012, of 16 dagen Aruba – Rotterdam met vertrek op 18 november. Het eerste segment voert via Ponta Delgado (Azoren) naar de Maagdeneilanden, St. Maarten, St. Lucia naar Aruba. Het tweede segment doet onder meer Curaçao, Bonaire, Trinidad, Barbados en Madeira aan. De tarieven starten bij € 1.099 per persoon, op basis van dubbele bezetting van de hut.
  • Op 22 december start een 18 daagse Eindejaarscruise naar de Canarische Eilanden, Spanje en Portugal die ook beschikbaar komt als twee negendaagse cruises. Vanuit Rotterdam op 22 december of vanuit 31 december 2012 van Tenerife naar Rotterdam. De tarieven beginnen bij € 799 per persoon, op basis van dubbele bezetting van de hut.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.