Hamburg Cruisedays 17-19 augustus 2012

In het weekend van 17-19 augustus 2012 vinden in Hamburg de Hamburg Cruisedays plaats. Tijdens het festival zijn er op en langs de Elbe vele activiteiten. De parade van maar liefst zes cruiseschepen vormt het hoofdspektakel. De AIDAluna, AIDAmar, MS Deutschland (Peter Deilmann), MS Astor (Transocean Cruises), de MS Columbus 2 (Hapag-Lloyd Cruises), MSC Lirica en ook de Queen Mary 2 zullen acte de presence geven. Kijk voor de juiste aankomst en vertrektijden naar onderstaand overzicht. De Hamburg Cruise Days Parade bestaat daarnaast uit nog vele kleinere passagiersschepen.  Al een week eerder wordt de haven prachtig blauw verlicht.

Cruiseliefhebbers kunnen het driedaagse festival bezoeken met speciale arrangementen via de Hamburg Cruisedays inclusief twee hotelovernachtingen, een boottocht op een stoomschip en een Hamburg Card voor korting op bezienswaardigheden en gratis openbaar vervoer.

 Schip  Vrijdag  Zaterdag  Zondag
 AIDAluna  06:30-21:00
 AIDAmar  06:30-21:00
 MS Deutschland  07:00-21:00  0:00-16:00
 Queen Mary 2  07:00-19:00
 MS Columbus 2  05:30-21:00
 MSC Lirica  13:00-21:00
 MS Astor  07:30-21:00  07:00-20:00

De schepen die meedoen aan de parade zijn: AIDAmar, MS Deutschland, MS Columbus 2, MSC Lirica en de MS Astor.

Verblijf in het hart van de Hamburg Cruise Days

Zorg dat je tijdig een hotel boekt in de stad Hamburg. Wij boekten in Hamburg het hippe Hotel Henry maar uiteraard heeft Hamburg nog veel meer leuke hotels .Kijk voor meer details over het programma, de thema-eilanden en de deelnemende schepen op www.hamburgcruisedays.com.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.