Celebrity onthult spa op Celebrity Reflection

Celebrity Cruises heeft onlangs de spa faciliteiten op de Celebrity Reflection gepresenteerd. De AquaSpa is ten opzichte van de andere schepen flink vergroot, maar liefst 82 vierkante meter Persian Garden met 6 extra verwarmde stenen bedden (15 in totaal) voorzien van 6 totaal nieuwe ervaringen:  de hammam, de infrarood sauna, de aromarische stoomruimte, een koude kamer waar het 11 graden koud is, de scrub en zoutruimte en aan het eind de sensor douches.
Daar beëindigen gasten hun tour door de Persian Garden met een warme, tropische regendouche met milde fruitige geuren of een ijskoude mist met eucalyptusgeuren. Verder zijn er diverse gadgets aanwezig om ontspannende geluiden, geuren en licht te verzorgen welke de zintuigen verder stimuleren en prikkelen. Toegang tot de Persian Garden is inbegrepen voor gasten die geboekt hebben voor een Aqua Class hut. Andere gasten betalen $35 USD per persoon voor een dagpas.

Verder introduceert de AquaSpa een ‘Girls Night’, een spa-avond voor vrouwen, inclusief toegang tot de Persian Garden.   Celebrity Reflection AquaSpa biedt eveneens geluidswerende hoofdtelefoons waarmee gasten van hun favoriete muziek, van klassieke muziek tot wereldse muziek, kunnen genieten terwijl zij volledig  kunnen ontspannen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.