Hurtigruten gaat interactief in de vloot

Hurtigruten gaat 12 schepen in de vloot voorzien van een interactief gasten portaal. Met het portaal van het Duitse Lufthansa Systems kunnen gasten in een van de zeven modules hun cruise verrijken. Ze kunnen chatten met medewerkers, reserveringen maken, een excursie boeken, films kijken en informatie over het schip verkrijgen. Vooral de chatfunctie via het portal lijkt een functionaliteit te zijn die je nog niet bij andere cruisemaatschappijen aantreft. Ook op de eigen meegebrachte telefoons (smartphones), tablets of laptops kan bijvoorbeeld gechat worden met het personeel.

Vanaf januari 2013 worden de eerste schepen uitgerust met het portaal.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​