Storm zorgt voor veel aanpassingen in cruiseroutes

De tropische storm Isaac zorgt voor veel wijzigingen in cruises die varen in het Caribisch gebied en New Orleans. Naar verwachting zal de storm zelfs een categorie 2 orkaan kunnen worden. Afgelopen weekend werden de cruisehavens van Miami en Tampa gesloten zodat schepen langer op zee moesten blijven. Veel schepen hebben hun cruiseroutes voor de komende dagen gewijzigd.

Voor een actueel overzicht van wijzigingen zorgt de Amerikaanse site Cruisecritic. Daarbij gaat het onder andere om schepen van NCL, Carnival en Royal Carbbean.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.