Carnival gaat het reserveren van ligstoelen in hele vloot inperken

Na een klaarblijkelijk succesvolle proef op de Carnival Breeze, wordt het reserveren van ligstoelen aan banden gelegd. Een ligstoel die langer dan 45 minuten niet gebruik wordt en bijvoorbeeld door een handdoek of boek bezet wordt gehouden, zal een sticker krijgen met de tijd waarop dat geconstateerd wordt. Wanneer na 40 minuten stickertijd de stoel nog steeds niet bezet is, worden de spullen verzameld bij het handdoek afgifte punt. De komende week zal dit nieuwe beleid op de gehele vloot van 24 Carnival schepen worden ingevoerd. Gasten worden geïnformeerd over dit nieuwe beleid door de cruise-director, posters en mededelingen op het buiten bioscoop scherm en in het dagprogramma.

Lees ook Ontspanning bij het zwembad

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.