Blog: Foto’s gezocht!

Vanmorgen toen ik rustig de krant aan het doorbladeren was, viel mijn oog op een oproepje. Een lezer was op reis geweest met een cruise naar St. Petersburg en had al haar foto’s gewist. Drama natuurlijk.

Het oproepje vraagt naar medecruisers die op dezelfde reis zijn geweest, van 4 tot 14 mei 2012, die hun foto’s willen delen. Helaas staat er niet bij met welk schip en welke cruisemaatschappij de reis is gemaakt. Slimme cruisereiziger-lezers die op dezelfde reis zijn mee geweest, herkennen hun reis ongetwijfeld. Daarom ook hier deze omroep; wie heeft foto’s van de cruise naar St. Petersburg van 4-14 mei 2012 en wil ze met haar delen?

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 gedachten over “Blog: Foto’s gezocht!

 • 2 september 2012 om 14:30
  Permalink

  Wij zijn vorig jaar augustus met de Rotterdam naar St. Petersburg geweest. Laat het maar even weten.

 • 2 september 2012 om 20:16
  Permalink

  Ben ook op Cruise geweest naar St. Petersburg en deze persoon kan altijd wat foto’s van mij toegestuurd krijgen. Stuur me maar een mailtje met de onderwerpen dat je zou willen hebben.

  Groetjes,
  Filip

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.