Rotterdam wil 60 cruiseschepen

Cruiseterminal RotterdamVolgens de Volkskrant wil Rotterdam een studie uitvoeren die moet uitzoeken of het mogelijk is dat meer cruiseschepen naar de stad toekomen. Het Havenbedrijf Rotterdam streeft naar 60 schepen. Wanneer die toename gerealiseerd gaat worden wil het Havenbedrijf ook dat de Cruisterminal gaat worden opgeknapt. De gemeente Rotterdam heeft maar liefst 3,2 miljoen euro ter beschikking voor het verbouwen.

De studie moet dus eerst duidelijkheid geven of het aantal van 60 cruiseschepen gehaald kan worden en daarmee ook de toekomstige investering in de Cruiseterminal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.