Boegschildering Norwegian Breakaway door Peter Max

Norwegian Breakaway

Norwegian Cruise Line staat erom bekend dat de schepen altijd kleurig beschilderd zijn. Vandaag maakte de cruisemaatschappij de beschildering van de Norwegian Breakaway bekend. De Amerikaanse bekende artiest Peter Max heeft de eer gekregen. Zie de foto voor een impressie. De Norwegian Breakaway wordt momenteel gebouwd in de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland. In april 2013 vaart het schip uit.

De Norwegian Breakaway doet 28 april 2013 Rotterdam aan voordat het schip vertrekt naar Amerika.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.