Succesvolle frisdrankautomaat bij Royal Caribbean

Volgens USAToday zijn nieuwe frisdrankautomaten van Coca Cola die onder andere cola en fanta leveren een enorm succes bij Royal Caribbean Int.. Gasten kunnen voor 6,50 dollar per dag per persoon onbeperkt gebruik maken van deze machines en zo hun eigen smaakje toevoegen aan hun frisdrank. Variërend van perzik tot en met aardbeiensmaak aan bijvoorbeeld je cola. De machine heeft maar liefst 125 mogelijkheden voor smaken. Momenteel is de automaat een hit op de Majesty of the Seas, Freedom of the Seas en de Explorer of the Seas. De komende maanden wordt het uitgerold op meer schepen.

Het sodapakket van 6,50 dollar per dag bevat niet alleen het gebruik van de machine maar ook frisdrank van de bar. De frisdrankmachine is echter zo populair dat bij een van de eerste cruises de machine leeg was voordat de cruise ten einde was. Om te voorkomen dat mensen teveel uit de automaat halen in een korte tijd, is er een tijdschakelaar aangebracht die precies weet wanneer je voor het laatst bij de frisdrankautomaat was. Op deze manier kan 1 frisdrankbeker niet gedeeld worden met meerdere personen in een gezin.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.