Wereldhavendagen in Rotterdam met MS Rotterdam

Zaterdag 8 september worden de toch al bijzondere Wereldhavendagen nog een tikkeltje specialer. De MS Rotterdam van de Holland America Line doet die dag Rotterdam aan. Midden in het feestgedruis ligt de Rotterdam op haar plekje bij de cruiseterminal van 07:00 ’s ochtends tot 17:00 uur ’s middags.

De Wereldhavendagen op 7, 8 en 9 september hebben dit jaar als thema “Er zit muziek in de haven”.  Voor de 35e keer vinden de Wereldhavendagen plaats in en om de Rotterdamse haven. Initiatiefnemer en hoofdsponsor Havenbedrijf Rotterdam bestaat in 2012 zelfs 80 jaar en daarnaast is het dit jaar ook 175 jaar geleden dat de Mariniers hun thuisbasis in Rotterdam vestigden. Tijdens de Wereldhavendagen kunnen indrukwekkende schepen worden bezocht, presenteren diverse havenbedrijven zich op de kade (rondom de Erasmusbrug, Maas, Wilhelminakade, Veerhaven tot en met de Parkhaven bij de Euromast). Gedurende de gehele dag vinden bovendien spannende nautische demonstraties op het water plaats.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.