Columbus 2 verlaat vloot van Hapag Lloyd

Hapag-Lloyd Cruises gaat afscheid nemen van cruiseschip de Columbus 2. De luxe cruisemaatschappij legt zich vanaf 2014 meer toe op de zeer luxe cruises en de expeditiecruises.  De Columbus 2 wordt momenteel gecharterd van Oceania Cruises (voormalige Insignia) en zal nog tot april 2014 voor Hapag Lloyd varen. Het schip was pas per april 2012 in de vloot gekomen bij de reder. De luxe tak van Hapag Lloyd bestaat momenteel uit het meest luxe cruiseschip ter wereld, de Europa 1.  In mei 2013 komt daar de gloednieuwe Europa 2 bij die nieuw gebouwd wordt op de Franse werf STX Europe in Saint Nazaire. De expeditie tak van de reder wordt gevormd door de Bremen en de Hanseatic.

Hapag Lloyd maakte bekend dat ze zich naast de Duitse markt nu meer willen gaan richten op de Engelstalige cruisemarkt als Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en ook de Benelux. Het is niet bekend wat er na mei 2014 met de Columbus 2/Insignia zal gebeuren.

Lees ook: Insignia aan Hapag Lloyd overhandigd

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

2 gedachten over “Columbus 2 verlaat vloot van Hapag Lloyd

 • 11 september 2012 om 12:00
  Permalink

  Best de titel van het bericht aanpassen naar “Columbus 2”

  Groeten,
  Sebastiaan

 • 11 september 2012 om 12:41
  Permalink

  Zeker weten…! Dank!

  Groet, Miriam

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.