Celebrity Reflection op 16 september richting Emden

Celebrity Reflection

Op zondag 16 september 2012 gaat de Celebrity Reflection over de rivier de Ems naar Emden gesleept worden. De tocht trekt altijd veel bekijks.  De tocht begint namelijk al om vier uur ’s middags ( in plaats van drie uur ’s nachts) vanuit de Meyer Werft in Papenburg.

Volgens planning komt het schip op de volgende tijden aan:

 • 17:00 uur Sluis bij Papenburg
 • 19:00 Weener brug
 • 21:00 Leer
 • 11:30 – 01:45 Sperrwerk Ems
 • 02:30 aankomst Ems (maandagmorgen vroeg)
 • 04:30 daadwerkelijk aanmeren in Ems aan Emskade

Alle tijden zijn onder voorbehoud! 

De Duitse zender NDR zendt via een livestream de overtocht uit: www.ndr.de

Op zondag 12 augustus 2012 werd de Celebrity Reflection van Celebrity Cruises uit het bouwdok gesleept. Daarna werden er nog vele testen uitgevoerd en waren er nog binnenwerkzaamheden.  Het schip (126.000 brutoton) neemt vanaf 12 oktober ca 3030 passagiers mee. De Celebrity Reflection heeft als enige van de vijf zuster schepen zelfs 16 dekken in plaats van 15 dekken. Daardoor heeft de Meyer Werft 72 extra hutten kunnen realiseren, een ruimer theater en ruimere restaurants.

De eerste cruise, de maidenvoyage, vertrekt op 12 oktober vanaf Amsterdam.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

Eén gedachte over “Celebrity Reflection op 16 september richting Emden

 • 16 september 2012 om 23:37
  Permalink

  Hallo,

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​