MS Hanseatic doet Delfzijl aan

Volgens de Eemsbode komt de MS Hanseatic vrijag 14 september aan in Delfzijl. Na het niet doorgegane bezoek van de Seabourn Sojourn in mei is er vrijdag een nieuwe kans voor het eerste cruiseschip ooit in de stad. Het expeditieschip MS Hanseatic van Hapag-Lloyd Cruises komt van 11:00 tot 19:00 aan in Delfzijl.  Het cruiseschip met 184 passagiers vaart momenteel een vierdaagse introductiecruise om mensen kennis te laten maken met het schip.

Vanuit Hamburg voer het schip naar Sylt (13 sept), oorspronkelijk stond Föhr op het programma voor vrijdag 14 september in plaats van Delfzijl, Wilhelmshaven (15 sept) en op zondag 16 september terug naar Hamburg.

Lees ook: Geen Seabourn Sojourn in Delfzijl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.