Athena en Princess Danae liggen vast in Marseille

Volgens De Standaard liggen twee schepen van de Brits-Australische maatschappij Classic International Cruises vast in het Franse Marseille. Het cruiseschip ligt sinds donderdag vast. De facturen zijn blijkbaar niet betaald. De Athena was gecharterd door de Belgische maatschappij All Ways. De Belgische passagiers van de reismaatschappij All Ways zijn allen inmiddels naar huis terug gegaan.

De Athena arriveerde donderdag in Marseille voor een nieuwe cruise.  De Franse Justitie houdt het schip nu vast omdat de brandstoffacturen niet betaald zijn. Voor de Princess Danae geldt hetzelfde. Ook daar zouden de brandstoffacturen onbetaald als ook het salaris van de bemanning. Beide bemanningen zijn nog wel aan boord.

Update 18 september 2012: Een derde schip in de vloot, de Arion, ligt vast in Montenegro voor gelijksoortige problemen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.