Aida Cruises houdt casting dagen in Amsterdam

Het Duitse Aida Cruises houdt de komende maanden castingdagen om voor het showensemble de beste zangers en dansers te vinden. Ze moeten sterk in hun schoenen staan omdat ze tot maar liefst in 14 shows van Rock tot en met Musical ingezet worden. In augustus werden de eerste castingdagen in Londen gehouden, waar maar liefst 350 kanshebbers zich lieten zien.  De volgende casting dagen zijn op 17 september in Hamburg, op 14 en 15 oktober in Goteborg en op 22 en 23 oktober in Amsterdam. Op www.aida-jobs.de  is meer informatie te vinden over deze en andere vacatures.

De shows spelen zich af op de Aidaschepen bij het Atrium. Dit is een grote open ruimte met meerdere verdiepingen dat het traditionele theater vervangt. De shows zijn uniek in hun soort met acrobatiek, zang en dans. Zelfs het oefenen vindt plaats in het atrium, waar het publiek de gehele dag door langs loopt en kan zien hoe er gerepeteerd wordt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.