Celebrity Reflection succesvol over de Eems

De doortocht van de Celebrity Reflection van Papenburg naar Emden is afgelopen zondag succesvol verlopen. Het 320 meter lange en 37 meter brede schip heeft rivier de Eems in ongeveer 10 uur overgevaren, zoals gebruikelijk achteruit en met behulp van sleepboten. Terwijl het schip minder dan 4 mijl per uur voer, wachtten duizenden toeschouwers bij de rivier om te kijken en te genieten van de overdracht. Volgend op de proefvaarten en voltooiing van de afwerking terwijl het schip in de Eemshaven ligt (naar verwachting komt het schip dinsdagavond aan), zal Celebrity Reflection gastvrouw zijn van een preview sailing, alleen voor genodigden, voordat op 12 oktober haar eerste cruise vanuit Amsterdam begint.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Celebrity Reflection heeft een aantal primeurs in de sector, waaronder AquaClass suites, Signature Suites en een ultra luxueuze Reflection Suite – de eerste, welke een glazen douche heeft die overhangend is. Het schip zal beschikken over designer boutiques, specialiteitenrestaurants, stijlvolle restaurant en de nog uitgebreidere AquaSpa by Elemis.

Na van Amsterdam naar België en Frankrijk naar Barcelona gevaren te hebben, zal Celebrity Reflection de Atlantische Oceaan oversteken om op 1 december in Miami aan te komen en te vertrekken voor haar inaugurale Caribbean afvaart op 5 december, gevolgd door een promotionele afvaart voor genodigden. Het slanke nieuwe schip biedt gasten series van 7-nachten oostelijke Caribbean afvaarten vanuit Miami, Florida aan.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.