Fietscruise op MSC Splendida met Mario Cipollini en Ryder Hesjedal

Op 5 oktober 2012 zal het cruiseschip MSC Splendida vertrekken vanaf Civitavecchia (Rome) voor een Oostelijke Middellandse Zee cruise met een sportieve twist. Het schip maakt diverse stops in Barcelona (Spanje), Tunis (Tunesië), La Valletta (Malta), Messina (met de optie om Taormina te bezoeken) en Civitavecchia/Rome (Italië).

Liefhebbers van wielrennen kunnen diverse fietsexcursies boeken in deze hoofdsteden, culturele schatten en de prachtige omgeving per fiets ontdekken. De Giro d’Italia kampioen van vorig jaar, Canadees Ryder Hesjedal en multi-event winnaar Mario Cipollini, de Italiaanse favoriet met bijnaam de “Lion King” voor zijn krachtige eindsprint, zullen aan boord zijn op de MSC Splendida.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.