Rockettes dopen Norwegian Breakaway in New York

Norwegian Cruise Line en MSG Entertainment maakten vandaag bekend dat de Rockettes, een bijzondere Amerikaanse dansgroep, de Norwegian Breakaway zullen dopen. Op 8 mei 2013 dopen zij het schip in New York. De Breakaway vaart daarna het hele jaar vanaf de stad.

De Rockettes zijn New Yorks meest bekende dansgroep en zijn al decennialang aan de stad verbonden. Zo treden zij gedurende de kerst op in de Radio City Music Hall, vijf shows per dag en zeven dagen per week. Een traditie die al 77 jaar oud is.  Twee echte Rockettes zullen de eerste zes cruises meevaren en deelnemen aan speciale evenementen. Elke eerste cruise van de maand geven de dames fitnessles, zijn er foto-momenten, meet en greet-bijeenkomsten en meer.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​