Cruisespecial bij Algemeen Dagblad

Voor die liefhebbers is ie er weer! De cruisespecial van het AD zit deze zaterdag 22 september 2012 bij de krant. In de AD Reiswereld lees je meer over de reddingsoefening, cruisen in Alaska, cruisen op de Nijl en de Mekong, een bridgecruise en cruisen vanuit Nederland. Ook dit jaar weer genoeg stof om je een uurtje te vermaken op de bank met een mok koffie.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden