In zomer 2013 vaart Disney Magic vanuit Barcelona

Disney zet in 2013 in juni, juli en augustus in op een aantal cruises vanuit Barcelona. De Disney Magic vaart een aantal unieke cruises in het Middellands Zeegebied. Liefhebbers hoeven dus in 2013 niet naar het Caribisch gebied om kennis te maken met de Disney Cruises. Bijzonder is dat tijdens deze cruises bij goed weer er zelfs vuurwerk wordt afgestoken. De cruises variëren van 8 dagen tot en met 13 dagen.

De Disney Magic vaart van 18 mei tot 1 juni een transatlantische 15-daagse cruise van Galveston (Texas) naar het prive-eiland Castaway Cay, Funchal (Madeira), Gibraltar en eindigend in Barcelona.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden