Royal Caribbean stopt met Perzische Golf cruises in 2014

Royal Caribbean heeft volgens USAToday plannen om in de winter van 2014 niet meer terug te keren naar de Perzische Golf. In de winter van 2013 vaart de Serenade of the Seas (2100 passagiers) 8-daagse cruises van Dubai naar havens in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Aanvankelijk stonden voor het complete seizoen 2013/2014 zeventien cruises ingepland. Dit worden er nu slechts 11  in 2013. Royal Caribbean geeft aan dat ze aanvankelijk blij waren met de groei. Helaas is er minder vraag gekomen naar Midden-Oosten cruises en heeft de cruisemaatschappij deze keuze gemaakt.

Royal Caribbean begon in 2009 met het aanbieden van de eerste Dubai cruises in navolging op onder andere Costa Cruises en Aida Cruises die al langer daar voeren. Costa begint aanstaande winter met haar zevende seizoen. (lees: Costa Cruises vaart met Costa Atlantica en Costa Classica in Midden-Oosten)

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden