Pride of America krijgt renovatie in Hawaii

Pride of America

De Pride of America (opgeleverd 2002, 80.000 brutoton) van Norwegian Cruise Line gaat in maart 2013 een grondige renovatie krijgen. De grootste aanpassingen zijn een aantal nieuwe luxe suites en studio (voor 1 persoon) hutten. De Pride of America is maar liefst 14 dagen in een droogdok in Honolulu in Hawaii. Daar vaart het schip het hele jaar door cruises. Ruim 30 miljoen dollar wordt in de renovatie gestoken. De vernieuwingen zijn:

  • 24 luxe suites op dek 13
  • 4 studio’s voor 1 persoon op dek 13
  • 4 extra binnenhutten op dek 13
  • restaurant Moderno Churrascaria (Braziliaans Steakhouse)
  • Wifi op het gehele schip
  • nieuwe tapijten
  • in de hutten: flatscreen tv’s, vernieuwde inrichting
  • verbeteringen in het fitness center, cadeauwinkels, fotogallerij en kunstgallerij

Na de renovatie vaart het schip haar gewoonlijke zevendaagse cruises die vertrekken uit Honolulu, naar Kahului (Maui),  Hilo, (Hawaii), Kona (Hawaii) en Nãwiliwili (Kauai).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden